lördag 15 april 2017

Chicago Bears omračujúce Green Bay Packers ako Brett Favre vráti do Lambeau Field

Green Bay Packers ctí Brett Favre vo štvrtok, ale Jay Cutler a Chicagom medvede obrany zničil oslavu. Cutler, ktorý bol 1-11 proti Packers sú chicagskej quarterback, viedol Bears do veľkého rozrušenia prvé miesto Packers, 17-13 na daždivé Lambeau Field.

V polčase, Packers predstavila názov Favre je pod severným end-zónové hodnotiace správy spolu s ďalšími piatimi hráčmi, ktorých počet bol v dôchodku. Sieň slávy quarterback Bart Starr, ktorý bojoval vážne zdravotné problémy, tiež sa objavil na búrlivým potleskom.Tony Romo zranená Panthers porazili Cowboys presťahovať do 11-0 Celý článok

Avšak, prvýkrát v 13 zápasoch proti Packers ako rozohrávač medvede, Cutler nehodil na odpočúvanie. Chicago je obrana, na druhej strane, mal dve takeaways, a obaja boli obrovské. Prvú zriadiť prvú polovicu touchdown. Druhá prišla s 3:19 zostávajúce v hre.

S Packers zadné 17-13 a po dosiahnutí záloha, Rodgers vypálil sklon k dávania Adams. Široký prijímač, bol však zrazený jeho cestu bezpečnostnými Chris Prosinski a cornerback Tracy Porter schmatol odposluch.

Green Bay (7-4) dostal ešte jednu šancu, ktorá preberá na svojom 20-linka Yardu s 2:45 zostávajúce.Bežať späť James Starks získal 18 yardov na obrazovke a sa uchádzal o sedem viac sa dostať loptu k Green Bay 49 na varovanie dve minúty.

Rodgers potom hit Randall Cobb na kríženie trati, s širokým prijímačom lámanie cornerback Bryce Callahan je riešiť a brať to 32 yardov do 19. Na tretej a-7, Rodgers spojený s Adamsom osem yardov, zriaďovanie prvého-a-cieľ na osem.

Dve throwaways robil to tretí-a nd-cieľ s 36 sekúnd hrať. Ako on bol stiahol, Rodgers hodil do rohu koncovej zóne do prijímača Jamesa Jonesa, ale Porter zrazil loptu preč.Že nastaviť všetko alebo nič štvrtý nadol.


Rodgers si kúpili čas tým, že sa sťahuje do jeho ľavej a vystrelil Adams proti tesnej pokrytie od Callahan. Lopta je zasiahnutý mimo Adamsa ruky a spadol neúplné.

Cutler bol 19-for-31 pre 200 yardov a jeden touchdown pre Chicago (5-6), ktorý vyhral už tretíkrát v štyroch hrách. Široký prijímač Alshon Jeffery chytil sedem povolenie pre 90 yardov.

Green Bay bežať späť Eddie Lacy mal 105 ponáhľajúcich yardov, jeho druhýkrát za sebou 100-yard hry. Rodgers dokončil 22-for-43 pre 202 yardov s jedným pristátie prejsť a jeden odposluch.

Bet365-Kliknite tu Bet365-Viac informácií

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar