torsdag 20 juli 2017

Špotáková v Londýne zlepšila tohtoročné maximum, ale o centimeter prehrala

Aj tak si Špotáková upevnila vedenie v priebežnom poradí. Má teraz dvojbodový náskok pred Palameikaovou a Juhoafričanka SUNET Viljoenovou, s ktorou sa doteraz o prvé miesto delila a ktoré v Londýne skončila štvrtá. Vo svetových tabuľkách sa Špotáková posunula na ôsmu priečku.

"Za tie metre som rada. Je dobré, že sa ten výkon stále zlepšuje, aj keď to ešte nie je ideálne. Trošku smola, že som prehrala o centimeter. To sa mi asi ešte nestalo, "povedala dvojnásobná olympijská víťazka servera atletika.cz.

Jakub Holuša obsadil siedme miesto v závode na jednu míľu. Až do cieľovej rovinky sa držal v čelnej skupine, ale v špurte na najlepšiu nestačil a časom 3: 55,66 zaostal o šesť desatín sekundy za tretím miestom.Zvíťazil Asbel Kiprop z K ene za 3: 54,87.

"Závod bol veľa zaujímavý, bežalo sa pomaly, tým pádom bolo veľa strkaníc. Snažil som sa držať v kontakte, ale bohužiaľ som dosť obiehal, čo ma stálo v závere lepšie umiestnenie, "povedal Holuša serveru atletika.cz.

Pavel Maslák dobehol ôsmy na Štyristovke a časom 45,78 sa nepriblížil k svojmu tohtoročnému maximu (45,09). bet365 Zvíťazil Juhoafričan Wayde van Niekerk, ktorý sa ako jediný dostal pod 45 sekúnd (44,63).

skoku o tyči Renaud Lavillenie druhýkrát v sezóne prekonal šesťmetrovú hranicu. Na prvýkrát preskočil 603 a trikrát sa bet 365 pokúšal o 610, čo by bol jeho druhý najlepší výkon v kariére.Jeho tohtoročným maximom zostalo 605 bet365 bonus cm.

Rovnako ako Špotáková skončili na druhých miestach i � �alšie londýnski olympijskí víťazi z roku 2012. Keňan David Rudisha, ktorý sa pomaly vracia do formy po zdravotných problémoch, prehral vo finiši osemstovky o jedinú desatinu sekundy s jednadvacetiletým strieborným medailistom z vtedajšieho závodu Nijelem Amosa z Botswany.

A tiež po zranení sa vracajúci guliarka Valerie Adamsová z Nového Zélandu podľahla Američanke Michelle Carterová.Najlepší atletce sveta za minulý rok sa nepodarilo vrátiť na víťaznú vlnu potom, čo sa na minulom mítingu v Paríži pri comebacku po operácii lakťa a ramena pretrhla jej päť rokov trvajúce šnúra 56 bet365 mobil víťazstiev.


bet365 stavky

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar