tisdag 11 april 2017

Kumar Sangakkara mieri do dôchodku pravdepodobne prvý medzi rovnými

Nedlho potom, Sangakkara mal miscued ťah na krátke midwicket, čo vyvolalo dominový podobný kolaps, ktorý videl Sri Lanka nedosahuje. "Dal si to preč, majstrovstvá," povedal som, pretože si uvedomil hneď, že to nie je najchytrejší otvorenie linky ponúknuť prehranú finalistu. Namiesto záchvate zlosti, ale Sangakkara odpovedal s ironickým úsmevom. "Takéto veci sa stávajú, eh? To je šport. "

O štyri roky neskôr, po ďalšom finále Svetového pohára straty, do Indie, povedal mi, že víťazné Svetové poháre sa o,něco zvláštneho '.

" Sme rajom , t boli schopní robiť, že v dvoch finále, "dodal. Jeho prínos v týchto dvoch hrách boli 54 a 48.Proti Indii, vo fin ále Svetového Twenty20 v roku 2014, on robil 52, ale tentoraz to bolo dosť zvláštne priniesť domov globálnej trofej, že Srí Lanka sa dožadoval sa odvtedy Arjuna Ranatunga boku povzbudil chuť s úspechom vo svete 1996 Cup.

Tak dobrá, ako bol vo farebných šatách, aj keď je to v bielych že Sangakkara potrebné pripomenúť, ako jeden z titanov krikete. Nie je to tak oslavovaný ako Tendulkar, nie je tak ľahké na oko ako Lara, a nie ako divoká ako Ponting bol napriek tomu viac konzistentné než akýkoľvek iný pálkar jeho éry. Vzhľadom k tomu, Sir Garfield Sobers hral jeho finálnu test v roku 1974, nie pálkar v priemere viac ako Sangakkara je 57,71. V 85. Skúšky sans na vedenie rukavíc, že ​​toto číslo je ohromujúci 67,39.Pridajte k tomu, že nemal v priemere pod 40 proti jednej strane hral proti, a to je ľahké pochopiť, prečo je tu pádny dôvod byť robený pre Sangakkara bol prvý medzi rovnými.

"Má GOT prevádzkuj e po celom svete a získal double stovky [iba sir Donald Bradman, s 12, má viac], ako je to zábava, "povedal Ravi Shastri, indický režisér tím, pred Sangakkara svoje rozlúčkovej test na P. Sara ovále v Colombe. "Každý Sri Lanky by mal byť hrdý na to, čo bolo dosiahnuté, a to nielen osobné, ale spôsob, akým to vykonal sám ísť po celom svete ako medzinárodný hráč kriketu.Môžete mu hovoriť jeden zo štátnikov moderné hry. "Sri Lanka omráčení India s pozoruhodný comeback test víťazstvo Čítajte viac

Virat Kohli, indický kapitán, bol nemenej prehnaný. "Som naozaj rád, že sa bude hrať svoj posledný zápas proti nám," povedal. "Je to zvláštne príležitosť pre nás byť súčasťou. Ako mladý strane, bude to pre nás cťou, aby mu ten rešpekt. "

Rovnako ako iba váhou behov, Sangakkara bude spomínať na jeho erudíciu. Bol tiež ničí blázon.On opustil captaincy znechutene po Svetovom pohári v roku 2011, sa zmie ňovať o zmätku v zákulisí slovami: "To môže dostať bojovný a frustrujúce" Keď sa doska aj niektorí bývalí hráči potom sa pokúsil maľovať hráči ako žoldnieri pre ctiť ich IPL zmluvy, on neustúpil.

"Kriket sa líšia v tom, že je tu toľko dôraz na ducha hry, čo myslím, že je nádherné," povedal. "Ale zároveň, že by nemala znamenať zneužívajúce hráčom. Ak chcete chrániť Test krikete, mala by existovať žiadna otázka zálohovanie hráča do kúta, kde nemajú žiadnu cestu von. "

Ten, keď hovorí pre fanúšikov bol u jeho najviac výrečný.Dopil Cowdrey prednášku v roku 2011 s týmito slovami: "Ty si môj základ, sú moja rodina. Budem hrať svoju kriket pre nich. Ich duch je pravý duch krikete. So mnou sú všetci moji ľudia. Som Tamil, Sinhalese, moslim a Meštiansky. Som budhista, Hind, stúpenec islamom a kresťanstvom. Som dnes a vždy hrdo Srílanská "

Pri druhom teste proti Indii končí, môže dúfať, že tráviť viac času so svojou menšiu rodinu. - Yehali, jeho manželka, a Kavitha a Swyree, jeho šesť rokov staré dvojčatá. V nedávnom rozhovore, Yehali povedal Wisden India: "My, ako rodina, boli požehnaní tým, že majú dobrú rodinu, dobrých priateľov, ktorí nás udržiavali uzemnený.Jediné, čo môžem povedať je, že mal skvelú kariéru a každý športovec kariéry je miesto a čas ísť. To je ten správny okamih a čas. Je vždy dobré ísť na vysokú, skôr ako keď sa ľudia pýtajú, prečo sa nikam nepoletia "

V mieste, kde kedysi robil sériovo víťazný 144 proti nim (2008), India -. 1-0 dole v rade po tom, čo stratil Galle test do značnej miery dominuje. - bude vrúcne dúfať, že neexistuje žiadny Bradmanesque zvrat v epickom príbehu odpaľovanie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar