torsdag 20 juli 2017

Djokovič dokonal obrat, pred zabitím utiekla aj Serena Williamsová

Srb Novak Djokovič v pondelok vyrovnal vo wimbledonskom osemfinále s Juhoafričanom Kevinom Andersonom z 0: 2 na 2: 2 na sety.

Pre zlú viditeľnosť bol piaty rozhodujúci set preložený na utorok. Svetová jednotka a štrnásty nasadený ranami sa tak do práce vrátili vo 14 hodín na kurte číslo 1. Lenže vzápätí zase odkráčali do šatne, neb začalo pršať.

Až po polhodine zase smeli nastúpiť a za stavu 6: 7, 6: 7, 6: 1, 6: 4 pokračovať v partii.

Statočne odolávajúci Anderson si v piatej sade vypracoval dva brejkbal. Podráždený Djokovič reptal, nadával, oháňal pažami, otáčal bet365 sa na trénera Borisa Beckera.

Kritické chvíle však zvládol a koncov ka patrila jemu.Anderson mu pomohol dvoma dvojchybou, vzápätí Djokovič vďaka báječnému returne prelomil súperov servis na 6: 5. Boj po chvíli zavrel štyrmi fiftín za sebou a zhlboka si vydýchol. Vo štvrťfinále sa v stredu stretne s Chorvátom Marinom Cilic, takisto čahounem so skvelým podaním.

Serenina sen o dobytie Grandslame trvá

Hlavný program v Londýne uzavrela ženská jednotka Serena Williamsová výhrou nad rivalkou Viktóriou Viktoria Azarenková - 3: 6, 6: 2, 6: 3. Nádej tradične hýkající bet365 mobil Bielorusky rozohnala 17 esami a dokopy 46 víťaznými údermi, pričom urobila len 12 nevynútených chýb.

Stále tak smie snívať o štvrtom grandslamovom titule v rade a tiež vzácnom kalendárnym Grandslame.Budúci prekážka? Šarapovová.

ukričané Ruska sa v napínavom zápole ní na centrálneho kurtu dlho preťahovala s Coco Vandewegheovou. Keď americká sokyne vydrela druhý set, v eufórii burcoval obecenstvo. Za 2 hodiny a 35 minút od úvodnej výmeny sa napriek tomu rozhostil blažený výraz na tvári ruskej blondíny.

Odvrátila 11 zo 14 soupeřčiných brejkbal, sama využila 6 z 11 šancí. A to nastrieľala menej víťazných úderov než Američanka (20-32). Do grandslamového semifinále sa protloukla už po dvadsiatykrát v kariére.

Ako prvý stihla v utorok postúpiť Španielka Muguruzaová.


Tá porazila Švajčiarsku Timea Bacsinszky pomerne ľahko 7: 5, 6: 3 a v návale radosti poskakovala po posvätnej tráve.Iba raz stratila podanie, urobila menej chýb a častejšie sa hrnula k sieti. Španielska hráčka je tak bet365 stavky medzi poslednými štyrmi bet 365 dámami vo Wimbledone po 18 rokoch.

O finále sa Muguruzaová pobiť s Agnieszka Radwanska. V mači šikovné Poľky s mladou americkou bomberkou Madison Keysová prevládli fortieľ a skúsenosť. Za necelé dve hodiny vyhrala nasadená trinástka 7: 6, 3: 6, 6: 3, hoci na esá podľahla 1:12 a na víťazné údery 13:48.

Stretnutie uzavrela šikovným forhend do protiběhu Keysová, ktorá pošmykla a chvíľku zostala sedieť na kurte, zatiaľ čo Radwanská sa zdvihnutými rukami slávila svoj najsladšie triumf tejto sezóny, zatiaľ nie príliš podarenej.

bet365 bonus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar