onsdag 13 september 2017

Edző röplabda edző: Két most bírók síp szigorúan

"Nem tudom, hogy ez egy új trend, de szigorúan megszólalnak. A probléma az, hogy minden alkalommal nem tartja ugyanazt az anyagot, amely az a pont ez a történet, „mondta az Ostrava edző Zdeněk Pommer is egyetértenek abban, hogy a választottbírósági őrző tisztaságát felvételeket.

Ezt támasztja alá egy tapasztalt edző Leopold múzeum Tuma. „Én nem tudom, hogy ez egy új szabályozás, de az utolsó derbi, néhány kétágyas szoba nagyon szigorú."

Ostrava játékvezető Daniel Duda, aki ott volt a szombati találkozás másik testnevelő tanár, azt mondta, az értékelés felvételek kezdi megközelíteni a strand . "A tisztaság szigorúsága sokkal nagyobb, mint a hatodik röplabdában." Elismeri, hogy ez a játékvezető rangjától függ. "Ha mindent megtartun k, mindenki megszokja.Csakúgy, mint az erőfeszítés az első találata hagyja, hogy a játék, ha a játékos nem kapja el a labdát, vagy egyenesen illik így bet365 kifizetés módok u feltölt ez keményebb. „

Ha látni az egészet szetter? Azok, akik hit a derby, megállapodtak abban, hogy ez volt szélsőséges.

„Megszoktam, hogy mindig valami lóhús és a bírák, hogy nekem a síp, de a város, ez volt mindkét oldalon nagyon szigorú. Néhány kétágyas szoba nem bet365 fogadási bónuszt síp "mondta Frydek-Místek szerző Markéta Uhrova játék.

" Néhány hiba volt, ami nem, mások nepískli „, mondta Kateřina Valková Ostrava. - Valószínűleg minden egyes bíró esetében más. De most szélsőséges volt.Még nem láttam még sok ikert. "

Ez egy trend? "Nem tudom, hogy a bírák jobban összpontosulnak-e, vagy lehet-e b ennem" - mondta Uhrová -, inkább azt gondolom, hogy ezúttal a bírók túlságosan szigorúak voltak "- mondta Ostrava Kamila Součková. "Nem emlékszem, hogy a meccsünkben olyan sok páros volt.Nem tűnt számomra, hogy mindannyian tisztátalanok voltak.


"És mi gyakrabban rögzítek egy" kotróval "? „Nem, ez még rosszabb lenne,»nevetett bet365 sport fogadás online Valková.

Egyébként, ha gyakran pískaných tisztátalan felvételek röplabda játékosok a játék nehezebb.

«Ez bosszantó, főleg, ha néha úgy érzi, akkor az ember elveszíti bizalmát, bet365 fizetési módok és attól tart, hogy egy másik tisztátalan rekordot a bíró nem fog meghallgatni "- mondta Kamila Součková. "De a fejed m ögé kell dobnia, és azt kell mondanom, hogy nem ez a hiba." Markéta Uhrová megerősíti, hogy a bizonytalanság jön létre. - De harcolnom kell vele, semmi mást nem bet365 online fogadási útmutatók szabad hagyni nekem. Tehát megkarcolja a felvevőt a fejében? - És hogyan - mosolygott

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar