tisdag 11 april 2017

Jason Day vzdoruje bolesti chrbta žiariť na PGA Tour play-off

Jason Day prekonal bolesti chrbta rozšíriť svoj veľký beh formy so sebou sľubný začiatok na US Betclic stávkovanie live PGA Tour playoffs sérii.

The Australian záber s dvomi pod par 68, ktoré majú byť viazaná 18th, tri výstrely z vedenia po prvom kole turnaja miliónov dolárov A11 0,5 v New Jersey.


víťaza US PGA Championship Day vytiahol z pre-turnaj pre-am po ladením chrbtom, ale priznal stále ho trápila v prvom kole.

"myslím, že keby som mal ďalší deň odpočinok, že budem v poriadku, ale práve dnes vracia sa snaží ísť na to trochu ťažké s vodičom rozhodne ublížiť," povedal deň.

"Ale keď to všetko začalo ohrieva zadnej druh uvoľnil trochou čo bolo pekné.

"Išiel som za MRI včera a štrukturálne Som oveľa lepšej kondícii a lepší, než som bola vlani tak všetku prácu, že som bol uvedenie do posilňovne bola vypláca." Jordan Spieth bol muž v roku 2015, ale jeho výkony môžu dať podnet k Rory McIlroy | Ewan Murray Viac

Svetová jednotka 0,3 deň išiel do akcie, ležiace na druhom mieste za Jordan Spieth v celosezónne FedEx Cupu body rebríčka, ktorý vyvrcholí štyri turnajové sériu play-off so svojimi klesajúcich oblastiach.

Jeho nedávny pruh formulára je mimoriadny - rozprestierajúce sa od jeho zviazané deviatej na US Open, keď trpí závratmi, aby zviazaný fourth na British Open, víťazstvo na Canadian Open, zviazaný 12. na WGC- Bridgestone a svoje prvé veľké víťazstvo na US PGA Championship na začiatku tohto mesiaca.

aj keď Day opäť darilo, 21-ročný svetová jednotka 0,1 Spieth mal vzácnu šok, streľba 74 obsahuje dvojicu troch -putt bogey a tee výstrel do vody.

Deň nebol predné austrálsky najhoršie.

Matt Jones mal 67 a bol dve rany za sebou spoločných vodcov Bubba Watson, Spencer Levin , Camilo Villegas a Tony FINA.

Z ostatných Austrálčanov, John Senden zastrelil 69, Adam Scott a Steve Bowditch registrovaná skóre 71 s Marc Leishman na 74.

Betclic-Bonus ihneď po registrácii

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar